Method Putkisto Syvävenyttely

Tahdotko luottaa paremmin oman kehosi tehokkaaseen ja liikkuvaan kroppaan. Kiristävätkö lihakset?

Ryhdin korjaantuessa Method Putkiston dynaamisen syvävenytys- ja kehonhallintajärjestelmän kurssilla, energiatasosi nousee ja kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee. Kyseessä on suomalaisen liikuntapedagogin ja Method Putkisto instituutin perustajan Marja Putkiston kehittämä menetelmä. Method Putkiston tavoitteena on hyvinvoiva ja tasapainoisesti liikkuva ihminen, läpi koko elämän.

Leenan pitämällä kurssilla parannetaan kokonaisvaltaista kehon tasapainoa. Dynaamisten syvävenytysliikkeiden avulla pidennetään lyhyitä, kireitä ja jännittyneitä lihaksia. Vapauttamalla kireät lihakset ─ vartalosi solakoituu, notkistuu ja kaunistuu rennoksi. Keskivartalosi vahvistuu ja kehosi liikkuvuus paranee. Syväjumppaliikkeet vahvistavat syviä lihaksia, jotka luovat pohjan ryhdillesi.

Ryhdillä, kehon kannatuksella on syvä vaikutus kehosi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ryhdin parantuessa energiataso nousee huomattavasti. Tehokkaan ja virheettömän liikkumisen edellytyksen, oman kehon tuntemuksen lisääntyessä, voit paremmin luottaa itseesi oman kehosi asiantuntijana.