Leena Kallio

Pilateksessa parasta on sen monipuolisuus ja tehokkuus. Yli 10 ohjausvuoden jälkeen pilates edelleen innostaa, koska menetelmästä ja omasta kropasta oppii koko ajan uutta. Alun perin innostuminen syntyi Jarmo Ahosesta ja pilateksesta kertovan lehtiartikkelin ansiosta.
Vaatimattoman ja helpon näköiset harjoitukset ovat todella tehokkaita.

Pilateksessa laatu korvaa määrän toistojen suhteen. Menetelmät taipuvat kuntoutuksesta kovaan hikitreeniin. Ohjaajan näkökulmasta asiakkaiden edistyminen on palkitsevaa ja ehdottomasti työssä parasta. Ohjaajana paras puoleni on rentous. Uskon, että rennossa ilmapiirissä pystyy parempiin tuloksiin.

Pilates-voimisteluohjelma sopii kaikille ─ huippu-urheilijoista vähemmän liikkuville. Sen avulla kroppansa saa kulkemaan kuten sen on suunniteltu toimivan, ilman suurempia tuki- ja liikuntaelinongelmia. Luodaan yhdessä mahdollisuudet toimivalle kropalle.

Hymyä, huumoria ja rentoutta! Tervetuloa mukaan!

Leena Kallio

Faktaa:
- Alun perin Kyrönmaan opiston liikunnan tuntiopettaja
Olen kouluttautunut Method Putkisto Instituutissa, MP Pilates-, MP Syvävenytys-, ja MP 3D Kasvoklinikkaohjaajaksi Marja Putkiston, Jarmo Ahosen, Jari-Pekka Keurulaisen ja Salme Ruskin johdolla.
- Method Putkisto Instituutin diplomi ohjaajakoulutus 2008
- 3D luonnollinen kasvoklinikkakoulutus 2011
- Kunniamaininta korkeatasoisesta Method Putkisto ohjaajatyöstä 2013